حکم ورود به منزل در رابطه نامشروع یکی از مواردی است که برای اثبات وقوع جرم رابطه نامشروع بسیار حائز اهمیت است، چرا که مرتکبین، رابطه نامشروع (مانند زنا، لواط، مساحقه و…) را به صورت علنی و در مکان های عمومی انجام نداده و پلیس یا ضابطین قضایی برای اثبات وقوع جرم رابطه نامشروع باید به منزل مرتکب ورود کنند.
رابطه نامشروع چیست؟
رابطه نامشروع یکی از عناوین مجرمانه در قوانین ایران است و در صورت اثبات آن برای مرتکب، مجازاتی تعیین خواهد شد. منظور از رابطه نامشروع، ارتباط بین زن و مرد نامحرمی است که خارج از حد مشخص شده ی قانونی و شرعی با یکدیگر رابطه برقرار کرده اند.
طبق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، چنانچه زن و مردی که بین آنها رابطه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا اعمال منافی عفت غیر از زنا مانند بوسیدن یا در آغوش گرفتن شوند، مجرم هستند و در صورتی که جرم آنها اثبات شود به مجازات محکوم خواهند شد.
اگر در مورد نحوه شکایت از رابطه نامشروع و نحوه اثبات آن و مجازات جرائم منافی عفت و رابطه نامشروع سوالی داری با وکیل رابطه نامشروع (یا وکیل خانواده) موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر و مشاوره رایگان دریافت کن.
انواع رابطه نامشروع
رابطه نامشروع مصادیق بسیاری دارد و تشخیص جرم رابطه نامشروع به عهده ی قاضی است. مجازات رابطه نامشروع نیز با توجه به نوع آن متفاوت بوده و شامل حد، تعزیر و مجازات های بازدارنده است.
طبق قوانین کیفری ایران انواع روابط نامشروع عباتند از:
رابطه نامشروع غیر زنا: طبق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، منظور از اعمال منافی عفت یا رابطه نامشروع غیر زنا هر گونه از روابط جنسی است که در نهایت به مواقعه (رابطه جنسی) بین زن و مرد منجر نشود، مانند تقبیل، مضاجعه و… در واقع اعمال منافی عفت غیر زنا باید به صورت مادی و فیزیکی باشند، بنابراین اشاراتی که از روی شهوت به دیگری ابراز شود، رابطه نامشروع تلقی نمی شود، چشمک زدن، نوشتن نامه عاشقانه، لبخند شهوانی و… از جمله اشاراتی هستند، که در این ماده جای ندارند، اما در صورتی که روابطی از قبیل مکالمه تلفنی و یا قدم زدن در خلوت به معاشقه بین زن و مرد نامحرم منجر شود، مشمول این ماده خواهد شد. مانند رابطه نامشروع تلفنی (مکالمات و ارسال پیامک های مبتذل و غیر اخلاقی بین زن و مرد نامحرم) و یا جرم رابطه نامشروع در فضای مجازی و…
برای اینکه در مورد رابطه نامشروع تلفنی و مجازات آن بیشتر بدونی کلیک کن.
زنا: زنا به نزدیکی بین زن و مرد بدون داشتن رابطه زوجیت گفته می شود؛ یعنی مرد و زن نامحرمی بدون آنکه عقد ازدواج دائم یا موقت بخوانند با هم از راه جلو یا پشت نزدیکی نمایند و دخول صورت بگیرد. انواع زنا عبارتند از: زنا با محارم، زنای به عنف، زنای محصن و زنای محصنه، زنای غیر محصن و زنای غیر محصنه
۳- لواط: به رابطه جنسی بین دو مرد که به دخول مقعدی منجر شود، لواط (همجنسگرایی مردانه) گفته می شود.
۴- مساحقه: به رابطه جنسی بین دو زن مساحقه (همجنسگرایی زنانه) گفته می شود.
۵- قوادی: طبق ماده ۲۴۲ قانون مجازات اسلامی، قوادی یعنی به هم رساندن دو یا چند نفر برای زنا یا لواط.
۶- قذف: به نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر قذف گفته می شود.
اگر تصمیم داری به دلیل خیانت در روابط زناشویی و رابطه نامشروع، از همسرت طلاق بگیری، با وکیل رابطه نامشروع (یا وکیل طلاق تضمینی) موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر تا در مورد نحوه اثبات رابطه نامشروع و درخواست طلاق مشاوره کامل و رایگان از وکیل پایه یک دادگستری دریافت کنی.
اثبات رابطه نامشروع
اگر کسانی که حق شکایت از رابطه نامشروع را دارند از شخصی به جرم رابطه نامشروع و ارتکاب جرائم منافی عفت شکایت کنند، باید بتواند ادعای خود را با ارائه مدارک محکمه پسند در دادگاه اثبات کند، در غیر این صورت ممکن است خود او به جرم تهمت محکوم و مجازات شود.
روش های اثبات رابطه نامشروع عبارتند از:
۱- اقرار متهم: اگر متهم به ارتکاب جرم رابطه نامشروع اعتراف کند برای اثبات جرم نیازی به تحقیقات و ارائه مدارک دیگر نمی باشد. همچنین برای اثبات جرم زنا متهم باید ۴ مرتبه به ارتکاب این عمل اقرار کند.
۲- شهادت شهود: طبق ماده ۱۷۲ قانون مجازات اسلامی، حد نصاب شهادت برای جرم زنا ۴ شاهد مرد و سایر جرائم رابطه نامشروع ۲ شاهد مرد است.
۳- علم قاضی: علم قاضی برای اثبات جرم رابطه نامشروع شامل شواهد و امارات وقوع جرم است. پرینت پیامک ها و مکالمات تلفنی، اسکرین شات پیام ها و عکس های غیر اخلاقی در فضای مجازی (واتساپ، تلگرام و…)، فیلم دوربین مدار بسته، عکس ها و…. از جمله مدارکی هستند که به قاضی در تشخیص وقوع جرم کمک می کند.
برای اثبات رابطه نامشروع با پیامک و مکالمات تلفنی، شاکی باید با داشتن دستور قضایی به مخابرات مراجعه کند و پرینت پیامک ها و مکالمات تلفنی را دریافت کند، اما برای اثبات رابطه نامشروع با واتساپ امکان دریافت پرینت پیام ها، فایل های صوتی و عکس ها در ایران وجود ندارد، اثبات رابطه نامشروع از طریق تلگرام و سایر پیام رسان های خارجی مانند اثبات رابطه نامشروع از طریق اینستاگرام نیز به همین صورت است و شاکی می تواند از پیام ها و عکس های غیر اخلاقی و مبتذل که در فضای مجازی بین زن و مرد نامحرم رد و بدل شده است اسکرین شات بگیرد و به عنوان مدرک (اماره) در اختیار قاضی قرار دهد.
در خصوص اثبات رابطه نامشروع با فیلم و پرینت پیامک ها و مکالمات تلفنی و اسکرین شات عکس ها باید گفت این مدارک ادله اثبات جرم رابطه نامشروع نیستند و فقط به عنوان اماره در تشخیص جرم به قاضی کمک می کنند.
اگر برای طلاق توافقی به دلیل خیانت اقدام کردی و نیاز به راهنمایی و مشاوره با یک وکیل وکیل باتجربه و قابل اعتماد داری، موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل رابطه نامشروع (و وکیل طلاق توافقی ) را به شما معرفی می کند.
حکم ورود به منزل چیست؟
اولین مرحله رسیدگی به جرائم کیفری از جمله رابطه نامشروع تحقیقات مقدماتی و جمع آوری مدارک برای اثبات وقوع جرم است، از این رو ممکن است در مرحله تحقیقات مقدماتی در دادسرا یا دادگاه برای دسترسی به متهم یا متهمین و یا به دست آوردن شواهد و مدارک و یا ابزار و آلات وقوع جرم توسط بازپرس، دادیار تحقیق یا قاضی،
حکم ورود به منزل صادر شود.
طبق ماده ۵۵ قانون آیین دادرسی کیفری، ورود به منازل و اماکن تعطیل و بسته و تفتیش آنها، همچنین بازرسی اشخاص و اشیاء در جرایم غیر مشهود (مانند رابطه نامشروع) با اجازه موردی مقام قضایی است، هر چند وی اجرای تحقیقات را به طور کلی به ضابط ارجاع داده باشد. همچنین طبق ماده ۵۸۰ قانون مجازات اسلامی، هرگاه ماموران پلیس یا ضابطین قضایی بدون ترتیب قانونی و بدون اجازه صاحب منزل به داخل منزل کسی ورود کنند مجرم بوده و به حبس از یک ماه تا یک سال محکوم می شوند.
باتوجه به اهمیت اثبات عناوین مجرمانه مربوط به جرائم منافی عفت و همچنین سنگین بودن برخی مجازات های جرائم منافی عفت مانند اعدام، تبعید و… می توانید از مشاوره رایگان و وکالت دعاوی رابطه نامشروع موسسه حقوقی دادآرمان بهره مند شوید.
حکم ورود به منزل در حین رابطه نامشروع
جرم رابطه نامشروع و اعمال منافی عفت مصادیق بسیاری دارد و در مطالب فوق به انواع رابطه نامشروع اشاره کردیم. برخی جرائم رابطه نامشروع از نوع مشهود بوده و متهمین، جرم را در انظار عمومی مرتکب می شوند، در این صورت ماموران پلیس می توانند مرتکبین را در هر مکانی که هستند دستگیر کنند و برای تشکیل پرونده کیفری و صدور رای و تعیین مجازات به دادسرا و سپس به دادگاه کیفری ارجاع دهند، اما برخی جرائم منافی عفت مانند زنا، لواط، مساحقه و… غیر مشهود است یعنی متهمین آن را در انظار عمومی انجام نمی دهند، بنابراین پلیس یا ضابطین قضایی برای اثبات جرم رابطه نامشروع و دستگیری مرتکبین باید به منزل یا محل وقوع جرم ورود کنند.
طبق قانون ماموران پلیس و یا ضابطین قضایی برای اثبات وقوع جرم رابطه نامشروع نمی توانند بدون داشتن حکم به منزل متهم ورود کنند و در صورت ورود به منزل کسی بدون حکم مرتکب جرم شده و به مجازات مقرر در قانون محکوم خواهند شد، بنابراین برای اینکه ماموران پلیس بخواهند در حین رابطه نامشروع به منزل مرتکبین ورود کنند تا بتوانند آنها را در حال ارتکاب جرم دستگیر کنند، ابتدا باید اقدام به دریافت حکم ورود به منزل نمایند.
کلام آخر
طبق قانون جرائم کیفری طبق قانون اگر شخصی مدعی شود که فردی (مانند همسر) مرتکب رابطه نامشروع شده است و به او نسبت انجام رابطه نامشروع را بدهد، باید بتواند با ارائه مدارک و دلایل محکمه پسند در دادگاه جرم مرتکب را اثبات کند، در غیر این صورت، شخصی که مدعی وقوع جرم رابطه نامشروع از سوی فرد دیگری شده، مرتکب جرم تهمت شده است و به مجازات حبس تعزیری، شلاق یا پرداخت جزای نقدی محکوم خواهد شد، از این رو اثبات جرم رابطه نامشروع بسیار اهمیت دارد و مدعی باید برای اثبات رابطه نامشروع در دادگاه، از یک وکیل رابطه نامشروع با تجربه کمک بگیرد و راهنمایی های لازم را دریافت کند و در صورت پیچیده بودن پرونده، برای پیگیری در دادگاه و ارائه مدارک لازم به وکیل رابطه نامشروع وکالت دهد، از این رو برای دریافت مشاوره ی حضوری موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل رابطه نامشروع را به شما معرفی می کند، تا با بهره مندی از خدمات موسسه حقوقی بتوانید با ارائه مدارک محکمه پسند ادعای خود را در خصوص رابطه نامشروع اثبات کنید تا این جرم به وجوه دیگری مانند زنای به عنف تبدیل نشود.
همچنین می توانید جهت دریافت مشاوره غیرحضوری با وکیل آنلاین موسسه حقوقی دادآرمان با بهره مندی از مزایای استفاده از سایت موسسه حقوقی و دستیابی به شماره تماس بهترین وکیل تهران مشاوره رایگان دریافت کنید و از سایر خدمات موسسه حقوقی آنلاین بدون هزینه و صرف وقت پاسخ سوالات خود را دریافت نمایید.
زنا به نزدیکی بین زن و مرد بدون داشتن رابطه زوجیت گفته می شود؛ یعنی مرد و زن نامحرمی بدون آنکه عقد ازدواج دائم یا موقت بخوانند با هم از راه جلو یا پشت نزدیکی نمایند و دخول صورت بگیرد. انواع زنا عبارتند از: زنا با محارم، زنای به عنف، زنای محصنه، زنای محصن، زنای غیر محصنه، زنای غیر محصن
لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان
- خدمات موسسه حقوقی دادآرمان
- وکیل آنلاین
- مشاوره حقوقی حضوری
- وکیل طلاق
- وکیل مهریه
- وکیل طلاق توافقی
- وکیل ارث
- وکیل ملکی
- وکیل ملکی آنلاین
- امور مهاجرت
- انواع جرائم کیفری
- وکیل مواد مخدر
مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی
02122904873 - 02122904874
–09128400921 – 09336267878 – 09336267676 –
- موسسه حقوقی دادآرمان
- ۰ ۰
- ۰ نظر